steenoven kopen bij hout-steenovenEen steenoven kopen? Helaas wij zijn er mee gestopt.

 

Onze steenovens zijn enorme zwaargewichten en hebben veel massa. Dit is zeer van belang voor een goede ovenwerking. Onze 660 kilo zware ovens zijn niet te vergelijken met Portugese of andere lichtere pizzaovens. Wij leggen u graag uit hoe dat zit op de pagina: Hoe werkt een pizzaoven? Waar het o.a. op neer komt is dat onze steenovens een flinke capaciteit hebben. Pizza’s kunt u door bakken zonder de vloer steeds opnieuw te verwarmen. De ovens zijn geschikt voor het bakken van brood. Er kan namelijk voor een langere tijd een stabiele temperatuur behouden worden.

Brick 110cm en 130cm. Evt.mobiel leverbaar.

  • Deze steenoven heeft een gemetselde dome en massieve vloer.kwaliteit steenoven kopen
  • De steenoven bestaat uit een dikke koepel en vloer van verschillende lagen die er voor zorgen dat de hitte opgeslagen en vast gehouden kan worden (zie afbeelding doorsnede).
  • Duurzaam, de thermische schokken zijn bij onze steenovens beperkt, de dikte zorgt voor gereguleerde verhitting en afkoelen, minder kans op scheuren.
  • De steenoven heeft een isolatielaag waardoor deze aan de buitenkant koel blijft, alle hitte gaat naar de gerechten.
  • De steenoven is al voor u in gestookt (gehard) en daarom direct in gebruik te nemen.
  • Grote brede opening voor grote pizza’s en ovenschalen, daarmee ook goed zicht op hetsteenoven voor pizza'svuur als bij een tuinhaard.
  • Schoorsteen boven de ingang voor een goede het luchtcirculatie.

 

 

Voor het seizoen 2018 kunnen wij helaas geen steenoven meer aanbieden. Ik ben gestopt met de bouw van pizzaovens,

Deze site overnemen? dat kan.

Let op! Wij kunnen niet vanzelfsprekend bij iedereen een oven plaatsen. Wij hebben daarvoor overal een doorgang nodig van tenminste 115cm. Wij kunnen niet door een woning in de achtertuin komen. Hoge trappen zijn niet mogelijk te beklimmen. De Brick 110cm weegt ongeveer 660 kilo.

Wij adviseren u graag hoe en waarop de steenoven geplaatst kan worden. Voor grote groepen eters hebben we de Brick-oven in een formaat van 130 cm.

Steenoven kopen? Wij demonstreren graag hoe een steenoven werkt.  Bekijk zelf wat u er allemaal mee kunt. Wij geven regelmatig demonstraties en workshops. Stuur ons een mail via het onderstaande contactformulier. Wij houden u dan op de hoogte over de komende data.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beveiligingsvraag:

google_plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *