Pizzaoven kopen?

Wij zijn gestopt, u kunt hier geen pizzaoven meer bestellen.

 

Wij hebben met het ontwerp geen concessies gedaan op gewicht wat het transporteren lastig maakt. Om een goede capaciteit te verkrijgen heb je namelijk veel massa nodig. Lees meer over: Hoe werkt een pizzaoven? 

De Brick steenoven 110cm en 130cmpizzaoven kopen voor buiten

 

Een prefab steenoven met een volledig gemetselde dome. Deze 660kilo zware pizzaoven is van restaurant kwaliteit. Dit komt doordat onze ovens zwaar en massief zijn. Daarnaast zijn ze geisoleerd. Hierdoor blijft de warmte behouden.  Met een stooktijd van 1,5 tot 2 uur is het formaat geschikt voor particulier en kleine horeca-etablissementen. Pizza’s bakt u in 2 minuten. Plaats voor 2 grote ovenschalen, 3 grote broden. lees meer…

 

De voordelen op een rij.

  • Pizza’s door blijven bakken zonder de vloer steeds opnieuw te verwarmen.
  • Met een totale wand en vloerdikte van 20 cm behoud u een constante temperatuur wat brood bakken mogelijk maakt.
  • Onze pizzaovens hebben de capaciteit om veel hitte op te slaan. Daarnaast wordt de temperatuur lang vastgehouden. Na een avond pizza’s bakken is de oven de volgende ochtend nog zeker 10 graden.
  • Beide type ovens zijn opgebouwd uit 4 verschillende lagen uit vuurvaste materialen.
  • Beperkte thermische schokken. Doordat de oven veel massa heeft wordt de pizzaoven gereguleerd opgewarmd, en koelt deze langzaam weer af. Dit is van belang voor de levensduur.
  • De gehele oven is geïsoleerd waardoor de oven aan de buitenkant koel blijft.

Onze pizza ovens worden door onszelf in Montferland gebouwd. Kwalitatief goede ovens door pizza oven voor buitende dikwandige koepel en vloer. Hierdoor is de oven ook geschikt voor het bakken van broden. Pizza’s kunnen continue door gebakken worden zonder de kolen steeds naar voren te halen.De pizzaovens worden door onszelf geplaatst. De pizza oven voor particulieren heeft een diameter van 110 cm. De bakvloer is 70 cm in diameter. Dit formaat pizzaoven is geschikt voor particulier en horeca groepen tot 45 personen. De baktijd voor pizza’s bedraagt 2 minuten. Bakvloer is geschikt voor 4/5 grote broden. Meerdere barksessies achtereen mogelijk.

Een stenen iglo op een betonplaatje is nog geen oven! Pizza oven kopen? Laat u goed informeren, bel of mail ons gerust.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beveiligingsvraag:

google_plus