pizzaovenEen pizza oven kopen voor in uw tuin.

Uitverkocht ! Voor het seizoen 2017 kunt u helaas geen steenoven meer bestellen.

Deze massieve industriële pizza oven is gemaakt van een chamotte-steen koepel. Daaromheen een laag geëxpandeerde kleikorrels en isolatie om voldoende hitte op te kunnen slaan. U kunt uw pizza’s door blijven bakken zonder de vloer steeds opnieuw te verwarmen. Met een stooktijd van 1,5 a 2 uur is dit de ideale pizza oven voor particulier en kleine horeca etablissementen. Pizza’s bakken in 2 minuten. De bakvloer heeft plaats voor 2 grote ovenschalen of 3 broden. De bakvloer is ruim 70 cm in diameter. De oven is 110 cm in diameter. Met gemak 20 pizza’s per uur.

Waarom een zware dikwandige pizza oven beter is dan een dunwandige pizzaoven.

pizzaoven tekening

Op de afbeelding hiernaast ziet u direct het verschil. Iedere koude pizza, brood of ovenschaal zal de vloer doen afkoelen. Een dikke massieve oven heeft veel warmte die dit kan compenseren. U kunt doorbakken zonder de vloer opnieuw te verwarmen. Er zijn nog veel meer voordelen bij een dikwandige oven. Wij leggen het graag allemaal uit. Al onze pizza ovens worden door onszelf met de hand in Didam Montferland gebouwd. U koopt bij ons een pizza oven voor het leven. Heeft u vragen over het plaatsen van een pizza oven. Of wat is een goed onderstel voor uw pizza oven? Voor deze of andere vragen, bel of mail ons gerust.

Pizza oven kopen?

pizza oven

Zie ook onze Brick-steenoven

lees eerst de pagina: hoe werkt een pizza oven.

Een goede steenoven bestaat uit veel massa en heeft zo de capaciteit om een flinke hoeveelheid hitte op te slaan. Wat u bijvoorbeeld niet wil is dat u na iedere pizza het vuur naar voren moet halen om de vloer opnieuw te verwarmen.De werking van een pizza oven is echt geen moeilijk verhaal.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beveiligingsvraag:

 

 

google_plus